Laadukkaat ja näyttävät terassit!

Valmistamme kestäviä terassiratkaisuja erilaisiin pääkaupunkiseudun kohteisiin. Olemme erikoistuneet kerrostalojen kerroksiin sijoittuviin terasseihin. Pintamateriaalina käytämme lähinnä lämpökäsiteltyä mäntyä. Tämä materiaali on viimeisenä kymmenenä työstövuotenamme osoittautunut parhaaksi ratkaisuksi niin säänkestonsa kuin ulkomuotonsa suhteen.

 

Valmistamme terassit elementteinä, jotka on mahdollista nostaa siivouksen ajaksi irti lattiasta hajottamatta terassin rakennetta. Kaikki käyttämämme kiinnikkeet ovat ruostumatonta terästä. Terassien pinta viimeistellään puuöjyllä.

 

Pintamateriaalit ovat valittavissa seuraavista varastomateriaaleistamme:

Lämpökäsitelty mänty, Komposiitti, kestopuu ja lehtikuusi.

 

Lämpökäsitelty mänty on luonnonmukaisesti käsiteltyä puuta, jossa solukon jälkieläminen on marginaalista. Sävyltään lämpökäsitelty mänty on ruskea. Sävyä voi tummentaa puuöljykäsittelyllä syvemmäksi, jolloin väri muistuttaa jalopuita.  

 

Komposiitti terasseissa materiaalivaihtoehtoja on useita. Värivaihtoehtoja ovat grafiitin harmaan, kivenharmaa, vaalean harmaa ja ruskea.

 

Kestopuuterassit voidaan valmistaa ruskean tai vihreän sävyisiksi. Puun pinnan saa uritettuna tai sileänä.  

Terassin hoito-ohje

Terassin hoito-ohje

Huolehdi lattiaritilöiden puhtaudesta puhdistamalla puupinnat irtonaisesta liasta ja pölystä sekä öljyämällä ne säännöllisesti, vähintään kahdesti vuodessa. Pesuaineena voit käyttää aivan tavallista astianpesuainetta esim. Fairya.

 

Puhdistuksen jälkeen puupinnat pitää käsitellä puuöljyllä. Puu on elävä materiaali, joten käsittely takaa terassin keston ja säilymisen hyvännäköisenä vuodesta toiseen. Puupintojen käsittely voidaan tehdä usealla hyvällä rautakaupasta saatavalla tuotteella.

 

Voit myös tilata terassin valmistajan omaa puuöljyn ja puunsuoja-aineen sekoitusta suoraan tehtaalta kotiisi osoitteesta: www.miljookoriste.com

Näistä tuotteista esimerkkeinä:

 

TEKNOS

Woodex puuöljy Aqua:

- vesiohenteinen sävytettävä öljy

- käsittely uusitaan kunnes pinta ei enää ime öljyä

 

Woodex puuöljy:

- imeytyvä, kuivuva liuoteohenteinen öljy

- käsittely uusitaan kunnes pinta ei enää ime öljyä

 

PINOTEX

Puuöljy kovapuulle:

- öljypohjainen hyvin puuhun tunkeutuva puunhoitoaine

 

Puuöljy

- öljypohjainen hyvin puuhun tunkeutuva puunhoitoaine

Copyright Suomen Miljöörakennus Oy  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet